Differine krém akné



Jak aktuální retinoids na akné pro práci

  Differine krém 30g, což je jeden z obchodních názvů pro drogy známé jako adapalenu, je členem skupiny léčivých přípravků známých jako retinoidy. Tyto chemické bratranci vitamin A léčbě akné normalizací nebo urychlení proces známý jako deskvamace, řádné smrt kůže.

Differine krém akné


  Za normálních okolností, nové kožní buňky jsou vytvořeny v bazální vrstvě kůže. Jak jdou přes jejich 21-denního životního cyklu, jsou neustále tlačena směrem nahoru, jak nové kožní buňky jsou vytvořeny pod nimi. Se dostanou na povrch pokožky přibližně ve stejnou dobu, jak jsou geneticky naprogramované zemřít a odlupovat kůže.

  U lidí, kteří mají akné, někdy kožní buňky neumírají podle plánu. I nadále držet na povrchu kůže. Ty se hromadí kolem póry, a udržují pokožku silný a pevný, udržování přebytečný olej a bakterie se zámkem pevně uvnitř pórů. Lisované kožní oleje tvoří whiteheads, který může být oxidován na vzduchu, aby se stal černé tečky. Útoky imunitního systému na bakterie v pórech mohou způsobit pupínky.

  Vitamin A "převrátí spínač", který aktivuje geny, které způsobují kožní buňky zrát a zemřít. Differin je forma vitaminu A, který aktivuje další geny, které způsobují kožní buňky k diferenciaci na zralé formy a dokončit svůj životní cyklus, takže pokožka pod nimi může tlačit nahoru a ven.


differine krem bez recepty